İZMİR / BORNOVA - Hayrettin Duran Anadolu Lisesi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni

Okul Müdürü Mahir DURSUN´ un konuşmasından sonra, öğrencilerden Takdir, Teşekkür ve Onur Belgesi alanların belgeleri verildi. Ayrıca hiç devamsızlık yapmayan öğrencilerimiz de onur belgesiyle ödüllendirildiler.

İzmir Liseler Arası Tekvando İl 1. si olan Mine ARSLAN´ a madalyası verildi.

Sınıflar arası yapılan Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Sınıflar arası yapılan futbol müsabakalarında Futsalda 1. olan 12-G ve Açık Sahada 1. olan 10-D sınıfı öğrencilerinin madalyaları verildi.

12-G                                      10-D

Ayın Öğrencilerine sinema biletleri verilerek öğrenciler ödüllendirildiler.

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Özcan YAŞİK lise hayatı süresince Evde Eğitim Hizmeti alan çok sevdiğimiz bir öğrencimizdir. Öğrencimizin 12. sınıf 1. dönem karnesini Okul Müdürümüz Mahir DURSUN ve beraberinde Müdür Yrd. Sadık YAŞLI, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Onur GÜRSES ile ev ziyaretine giderek öğrencimize takdim etti. Okul Müdürü Mahir DURSUN 12. sınıf öğrencimiz Özcan YAŞİK´ in bu sene üniversite sınavına girerek başarılı olacağına inandığını belirtti.

Yayın: 27.01.2016 - Güncelleme: 31.01.2016 23:38 - Görüntülenme: 2019