İZMİR / BORNOVA - Hayrettin Duran Anadolu Lisesi

Nis

Erasmus+ projemiz kapsamında 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Okul Müdür Yardımcımız Selçuk YETKİN, proje koordinatörümüz ve İngilizce öğretmenimiz Feyza APAYDIN ÖZDEMİR ve öğrencilerimiz; Enes Roni IŞIK, Naz Defne ARSLAN, Toprak GENÇ ve Cansu GÜNGÖR'den oluşan grubumuz  Portekiz’in Lizbon kentinde çeşitli toplantı ve etkinliklere katılmışlardır.

Ekm

FLIPP Projesi", okulların dijital dönüşümünü desteklemeyi amaçlayan bir Erasmus KA220-SCH projesidir. Temel amacı, çeşitli derslerde ters yüz öğrenme modelini uygulayarak sınıf deneyimini geliştirmektir.

Ekm

May

Okulumuz öğrencilerinden Berkay ALTINTOKA, Berat ALTINTOKA, Talha AY  ve Ayşe Eslem ŞAHİN WUSHU-SANDA dalında il birincisi olmuşlardır.

Nis

Hayrettin Duran Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü tarafından, Kütüphaneler Haftası nedeniyle

30 Mart 2023 tarihinde Edebiyat öğretmenlerimiz Nazan KAR MANAP ve Songül BANDA eşliğinde    on sekiz  öğrencinin katılımıyla Bornova Atatürk Kitaplığı, Bornova İlçe Kütüphanesi ve İzmir Edebiyat Müze Kütüphanesi’ne bir gezi düzenlenmiştir.

ERASMUS+ YUNANİSTAN ZİYARETİMİZ